Biofire Palokärki-klapiteline

Trukkilavaan kiinnitettävä klapiteline

HOIDA RUMAT JA TILAA VIEVÄT KLAPIKASAT POIS PIHALTASI - VARASTOI KLAPISI SIISTISTI KÄTEVÄN PALOKÄRKI -KLAPITELINEEN AVULLA

Biofire Oy:n siirrettävä klapiteline / - varasto on verraton väline hoitaa pienemmän puuerän varastointi. Teline kiinnitetään kuormalavalle ja niinpä se ja sen päälle lastataut klapit ovat helposti siirrettävissä kaikilla nostolaitteilla, joissa on trukkipiikit. Telineen voi jättää sellaisenaan klapien ulkovarastoksi kiinnittämällä päälle esim. sopiva kattopellin palanen katoksi.

Koska telineen toinen kylki on avoin, voidaan se sijoittaa sisätiloissa seinää vasten ja klapien käsittely on esteetöntä. Telineitä on tarjolla kaksi eri kokoa. Suurempi sopii FIN-lavalle (1,2m x 1,0 m), jolloin varastoon sopii klapeja niinkin paljon, kuin n. 2 pinokuutiota (3,4 heittokuutiota). Pienempi taas sopii EUR-lavalle ja puuta on tällöin lastattavissa reilu 1,6 pinokuutiota (2,7 heittokuutiota). Klapiteline toimitetaan rakennussarjana, joka on helppo kasata itse ja kiinnittää kuormalavan päällen trukkilava ei sisälly toimitukseen.