Biofire Palokärki-vedställning

Vedställning som kan monteras på en lastpall

TA BORT FULA OCH SKRYMMANDE VEDHÖGAR FRÅN GÅRDEN – LAGRA DIN BRÄNNVED SNYGGT MED HJÄLP AV DEN PRAKTISKA PALOKÄRKI-VEDSTÄLLNINGEN

Biofire Oy:s flyttbara vedställning/-förråd är ett ypperligt redskap för lagring av mindre vedmängder. Ställningen monteras på en lastpall varför den och den lastade veden enkelt lyftas med alla lyftanordningar som har truckgafflar. Ställningen kan användas som utomhusförråd för brännved genom att lägga t.ex. en lämplig bit takplåt på ställningen som tak.

Eftersom ställningens ena sida är öppen, kan den placeras mot väggen inomhus och ved kan hanteras hinderfritt. Ställningarna finns i två olika storlekar. Den större lämpar sig för FIN-pallen (1,2m x 1,0 m), och då ryms upp till ca 2 travkubikmeter (3,4 kubikmeter löst mått) i förrådet. Den mindre lämpar sig för EUR-pallen och då går det att lasta drygt 1,6 travkubikmeter ved (2,7 kubikmeter löst mått). Vedställningen levereras som en byggserie som man lätt kan montera själv på en lastpall, truckpallen ingår inte i leveransen.

© Biofire Oy, 2024