Yritys

Yli 30 vuoden kokemus

Biofire Oy valmistaa ja toimittaa erittäin varmatoimisia ja pitkäikäisiä bioenergiaa polttoaineena käyttäviä lämpökeskuksia. Biofire tunnetaan erityisesti luotettavista Palokärki-polttimistaan ja kaikki sen valmistamat laitteet ovat järeitä ja erinomaisen kestäviä. Yrityksen toiminnan peruslähtökohtana on se, että kuunnellaan asiakkaita ja heidän toiveitaan ja keskitytään hyvään, laadukkaaseen kokonaissuunnitteluun. Tämä on tärkeä seikka, kun tehdään asiakkaan tarpeisiin räätälöityjä laitekokonaisuuksia. Usein lämpökeskuksen suunnittelu lähtee asiakkaan valitsemista polttoaineista sekä mahdollisista tilatarpeista, jotka yleensä kartoitetaan vierailemalla kohteessa ennakkoon.

 

Biofiren perustaja Reijo Santala, on toiminut lämpökeskusten parissa jo yli 30 vuotta ja takaa, että alan parasta kokemusta hyödynnetään Biofiren toimittamissa tuotteissa. Biofire on vahvistanut omaa asemaansa lämpökeskustoimittajana Suomessa ja se tunnetaan erittäin luotettavana kumppanina myös kasvavilla vientimarkkinoilla.

Suunnittelu- / myyntitoimistomme sijaitsee Etelä-Pohjanmaalla Kauhajoen Nummijärvellä. Tuotteisiimme voi tutustua yrityksemme tiloissa ja asiakkaidemme luona. Referenssejä löytyy laajasti joka puolelta Suomea, joten soita myyntihenkilöllemme ja kysy lähimmän asiakkaan osoitetta. Olemme myös mukana tärkeimmissä alan tapahtumissa.

 
© Biofire Oy, 2024