Företag

Över 30 års erfarenhet

Biofire Oy tillverkar och levererar mycket driftssäkra och långlivade värmecentraler som använder bioenergi som bränsle. Biofire är speciellt känt för sina pålitliga Palokärki-brännare, och alla apparater som det tillverkar är stadiga och mycket hållbara. Utgångspunkten för företagets verksamhet är att man lyssnar på kunderna och deras önskemål och koncentrerar sig på god, högklassig helhetsplanering. Detta är viktigt när man tillverkar anläggningar som är skräddarsydda för kundens behov. Ofta utgår planeringen av en värmecentral från de bränslen kunden väljer samt eventuella utrymmesbehov som vanligtvis kartläggs genom att besöka objektet på förhand.

 

Biofires grundare, verkställande direktör Reijo Santala, har arbetat med värmecentraler redan i över 30 år, vilket garanterar att branschens bästa erfarenhet har utnyttjats i de produkter som Biofire levererar. Biofire har stärkt sin ställning som leverantör av värmecentraler i Finland, och företaget är känt som en pålitlig partner också på den växande exportmarknaden.

Vårt planerings-/försäljningskontor finns i Södra Österbotten, i Nummijärvi i Kauhajoki. Vår produktion har koncentrerats till Peräseinäjoki. Man kan bekanta sig med våra produkter i våra lokaler och hos våra kunder. Referenser finns brett över hela Finland, så ring till vår försäljningsperson och fråga efter den närmaste kundens adress. Vi deltar också i de viktigaste evenemangen i branschen, om vilket vi berättar här på vår webbplats i punkten Nyheter.

 
© Biofire Oy, 2024